ALLTREU Rådgivning – Dansk


Rådgivning i Blokhus

Tyske – danske spørgsmål.

Vi er svaret på dit spørgsmål. Med omfattende ekspertise inden for transnationale forretningsforbindelser rådgiver vi dig langt ud over det normale omfang. Vi tænker ud af boksen og stræber efter at finde den bedst mulige løsning for dig.

Vi er din rådgiver i Danmark i tysk – danske spørgsmål. Vores rådgivningsområde spænder fra tyske privatpersoner, der planlægger at flytte ud af Tyskland eller ønsker at købe en ejendom i Danmark, til virksomheder, som vi i samarbejde med vores partnerskaber rådgiver i ethvert spørgsmål på den bedst mulige måde.

Vi er en partner, der taler dit sprog, forstår dig og lytter til dig. En rådgiver, der henvender sig til dig i begyndelsen af året og præsenterer dig for ideer til, hvordan du kan komme videre i din virksomhed eller i din private situation.

Vi hjælper dig med spørgsmål i Tyskland og Danmark


Rådgivningstjeneste

Positiv vækst.

Vi hjælper dig som privatperson med en bred vifte af rådgivning, der er tilpasset din livssituation. Uanset om du planlægger at flytte ud af Tyskland eller ønsker at købe en ejendom i Danmark, er det ligegyldigt. Vi står ved din side med vores viden, så vi sammen kan gennemføre dine planer på den bedst mulige måde.

Vi hjælper dig også med hele spektret af virksomhedsrådgivning og er din kompetente partner til at sikre og udvikle din virksomhed. Vores konsulenter bringer viden med sig, der rækker langt ud over de traditionelle konsulentydelser. Det garanterer vi gennem vores uddannede ekspertise og frem for alt gennem vores mangeårige erfaring. Vi ledsager dig således som en kompetent partner på din vej ind på nye markeder og muligheder

Vores akkumulerede viden er ensbetydende med din langsigtede succes. Vores unikke salgsargument er, at vi arbejder tæt sammen med alle faglige rådgivningsområder og dermed kan yde dig optimal og målrettet støtte. Takket være dette netværk kan du trække på hele vores virksomheds ekspertise og få rådgivning hurtigt og “fra én kilde”.

Vores kernekompetencer, som vi også tilbyder i samarbejde, hvis det er nødvendigt, omfatter: Køb af fast ejendom i Danmark, udflytning fra Tyskland, udflytning af tyske virksomheder til Danmark, finans- og lønregnskab, udarbejdelse af årsregnskaber, skatterådgivning, managementrådgivning, investeringsrådgivning, revision og rådgivning i forbindelse med offentlige budgetter.


Om Jörg Bauer

Visionær tænker.

Jörg Bauer har studeret virksomhedsøkonomi ved universitetet i Mannheim.

Efter at have bestået sin eksamen i revision, beskatning og skatteret begyndte han sin karriere hos Alltreu Revision & Treuhand GmbH i Ludwigshafen am Rhein.

Efter sin udnævnelse som skatterådgiver af finansministeriet i Rheinland-Pfalz og efterfølgende udnævnelse som revisor af revisorkammeret leder Jörg Bauer Alltreu Revision & Treuhand GmbH som administrerende partner.

Sideløbende med sine studier var Jörg Bauer en topatlet i roning og opnåede ud over et tysk mesterskab i otteren flere topplaceringer i fireren og toeren uden styrmand.

Jörg Bauer er gift og far til to døtre og en søn.


Samarbejdspartnere

Aktiv vækst.

Alltreu samarbejder med Sønderjyllands Revision og Wagner & Seeck Advokater om at samle de fælles kompetencer, som vi har til rådighed for at yde den bedst mulige rådgivning til vores klienter. På denne måde kan vi garantere dig en fremragende og individuel rådgivning. Vi henviser også til Alltreu Revision & Treuhand GmbH for tysk skatterådgivning og revision.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om vores rådgivningsydelser eller samarbejdspartnere, er du velkommen til at kontakte os.


KOM I KONTAKT MED OS

Arranger din aftale via

jbauer@alltreu.de

eller brug formularen